Mogelijkheden

full operational autolease

Geen zorgen om onderhoud en beheer

Dit is de meest gebruikelijke zakelijke autoleasevorm. Het voordeel is dat u alle autokosten vooraf precies kunt budgetteren en dat u alle zorgen omtrent het onderhoud en beheer uit handen geeft. Bovendien wordt er geen beslag gelegd op de liquiditeit van uw onderneming.

 

  De belangrijkste kenmerken van Full Operational Auto Lease:

  “De belangrijkste kenmerken van Full Operational Auto Lease

  • U bepaalt zelf het merk en het type auto, geleverd door een officiële dealer op Curaçao.
  • De auto wordt door Car Lease Caribbean aangekocht en staat dus niet op uw balans.
  • Het kenteken staat op naam van Car Lease Caribbean.
  • Uw financiële middelen blijven beschikbaar voor de bedrijfsvoering.
  • Het operationele gedeelte wordt geheel door Car Lease Caribbean verzorgd: verzekering, keuren, onderhoud, reparaties, schade-afwikkeling, motorrijtuigenbelasting, vervangend vervoer, hulpdiensten etc.
  • Het restwaarderisico aan het eind van de contractperiode ligt geheel bij Car Lease Caribbean.
  • U hoeft niets te regelen of te administreren.
  • U heeft te maken met slechts één vast bedrag per maand.

  Short autolease

  Kort gebonden aan een autoleasecontract

  Shortlease is een vorm van leasen met een korte looptijd. Uw organisatie is slechts voor een korte periode gebonden aan een leasecontract. Het gaat vaak om periodes van 2 tot 12 maanden met een opzegtermijn van 1 maand. Heeft uw organisatie tijdelijk behoefte aan extra auto’s, bijvoorbeeld bij het aannemen van nieuwe/tijdelijke medewerkers, dan kan short autolease voor u een uitkomst zijn.

  Het is mogelijk het shortlease contract om te zetten naar een regulier leasecontract, waarbij er een verrekening plaats vindt op de eerder door u betaalde shortlease termijnen. Tevens is het mogelijk om het contract tussentijds te verlengen.

  Occasion lease

  Prima inzetbaar voor korte of langere leaseperiodes

  Onze leaseauto’s verkeren in een uitstekende staat van onderhoud. Het komt wel eens voor dat wij auto’s vroegtijdig terugkrijgen. Een groot aantal van deze auto’s is nog prima voor een korte of langere periode inzetbaar. Dit valt onder de noemer occasion lease. Ook kunnen wij een passende offerte verzorgen wanneer u zelf een jonge occasion op het oog heeft bij een dealer/garagehouder.

  100% financiering

  Er hoeft geen beroep te worden gedaan op de financiële middelen van het bedrijf om de auto in gebruik te krijgen. Ook de zogenaamde “aanvullende zekerheden” behoeven niet te worden gereserveerd. De auto zelf vormt de zekerheid.

  Ja, ik wil informatie over het leasen van een auto op Curaçao

  WhatsApp chat